Sidan innehåller annonslänkar

Klean Kanteen - TKPro Termos 0,5 L Svart matt

Jämför produkt Klean Kanteen - TKPro Termos 0,5 L Svart matt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klean Kanteen - TKPro Termos 0,5 L Svart matt i kategorin Termosar här hos oss.

Produktinformation

Insulated TKPro ståltermos från Klean Kanteen är en helt plastfri termos, tillverkad av livsmedelsklassad rostfritt stål och silikon. Termosen har en integrerad mugg i rostfritt stål med dubbelväggskonstruktion och TK Closure Intern gängdesign som håller dryck kall i upp till 75 timmar och varm upp till 20 timmar.

Se gärna också

Zwilling - Thermo Termosmugg med Sil 42 cl Matt Svart

En termosmugg med sil från Zwilling, en perfekt kompanjon för dig som gillar te eller smaksatt kallt vatten (eller både och!). Tillsätt lätt och smidigt dina favoritsmaker – färsk frukt, mynta, ingefära eller teblad. Silen gör att drycken får god smak, men blad och annat stannar i flaskan.

Ta med gott smaksatt vatten på träningen, en god kopp te till jobbet eller på utflykten, eller kanske bara för att ha i väskan för att fylla på vätskebalansen under dagen. Du slipper tråkiga plastflaskor och sparar miljön samtidigt.

Den kommer i flera färger, och rymmer 4,2 dl vätska. Varma drycker hålls varma i upp till 7 timmar, och kalla drycker hålls kylda i upp till 10 timmar. Termosmuggen kan diskas i maskin, och silen går också att ta ut och rengöra.

- Kapacitet: 42 cl
- Inbyggd sil - Dubbla väggar 18/10 rostfritt stål
- BRA fri
- Varma drycker: upp till 7 timmar
- Kalla drycker: upp till 10 timmar

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Termosar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Skultuna

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Nuts Innovations

Se alla produkter
Kastrullset

Kastrullset från Zwilling

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Georg Jensen

Se alla produkter