Sidan innehåller annonslänkar
Contigo

Contigo - Byron Ståltermos 470 ml Svart

299 kr 224 kr-25%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Contigo - Byron Ståltermos 470 ml Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Contigo - Byron Ståltermos 470 ml Svart i kategorin Termomuggar här hos oss.

Produktinformation

Byron ståltermos från Contigo är perfekt för den som är på språng! Ta med på bil- eller cykelturen för att säkra kaffepausen under utflykten Passar självklart även för andra tillfällen, exempelvis på kontoret eller på tågresan.

En praktisk och hållbar termos med smart lock som är spillsäker tack vare Contigos patenterade SnapSeal-system. Dessutom kan muggen, utrustad med ett silikonband runt om för förbättrat grepp, hanteras med en hand.

Otroligt smidigt när du är ute med cykeln eller på väg mellan jobbmöten. Muggen har mycket bra termiska egenskaper tack vare designen med dubbla vakuumisolerade väggar.

Drycken hålls varm i upp till sex timmar och kall i tolv timmar, så favoritdrycken kan följa med på både korta och långa utflykter. - 470 ml - Håller värme upp till 6 timmar, kyla upp till 12 timmar - Spillfri (SnapSeal-system) - Silikonband för förbättrat grepp .

Visa fler