Sidan innehåller annonslänkar
Big Green Egg

Big Green Egg - Termometer Digital Food

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Big Green Egg - Termometer Digital Food online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Termometer Digital Food i kategorin Termometrar här hos oss.

Produktinformation

Big Green Egg Quick-Read Digital Food Thermometer är egentligen den enda termometer du behöver. Den täcker i stort sett allt, bara på ett par sekunder läser den digitalt av temperaturen i den fyllda kycklingen, lammsteken eller vad helst du lagar för gott på graden upp till 300 C Liten och praktisk, får plats i fickan Handtaget fungerar som förvaringsfodral Stänger av sig automatiskt efter 5 minuter för att spara på batterierna Batterier medföljer .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.