Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Tekanna 2 L Vit

Beställ Kockums - Tekanna 2 L Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Tekanna 2 L Vit inom kategorin Tekannor.

Produktinformation

Kockums tekanna har ett retroinspirerat formspråk och smakfull design med genomtänkta detaljer och snygga stilrena former. Den emaljerade tekannan kan användas till servering av både varma och kalla drycker.

Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller närhelst du behöver något vackert att servera ur. Denna tekanna förgyller tebjudningen eller festen och är perfekt att kombinera med Kockums muggar och övriga sortiment.

Finns i en mängd färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Tekannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Design Letters

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Bitz

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Muurikka

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Eva Solo

Se alla produkter