Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Tekanna 2 L Gul

Beställ Kockums - Tekanna 2 L Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Tekanna 2 L Gul inom kategorin Tekannor.

Produktinformation

Kockums tekanna har ett retroinspirerat formspråk och smakfull design med genomtänkta detaljer och snygga stilrena former. Den emaljerade tekannan kan användas till servering av både varma och kalla drycker.

Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller närhelst du behöver något vackert att servera ur. Denna tekanna förgyller tebjudningen eller festen och är perfekt att kombinera med Kockums muggar och övriga sortiment.

Finns i en mängd färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Tekannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Våffeljärn

Våffeljärn från Wilfa

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Cooee

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Leonardo

Se alla produkter