Kockums - Set Tekanna 2 L/Mugg 37 cl 6-pack Vit

Beställ Kockums - Set Tekanna 2 L/Mugg 37 cl 6-pack Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Set Tekanna 2 L/Mugg 37 cl 6-pack Vit inom kategorin Tekannor.

Produktinformation

Set med Kockums Tekanna på 2 liter och sex matchande muggar med öra, perfekt present till den nyinflyttade!Kockums tekanna och muggar har ett retroinspirerat formspråk och smakfull design med genomtänkta detaljer och snygga stilrena former Den emaljerade kannan kan användas till servering av både varma och kalla drycker.

Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller närhelst du behöver något vackert att servera och dricka ur.Kockums emaljerade kärl har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kastrullen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kastrull av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se även andra produkter från Tekannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Klong

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Wilfa

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Solstickan

Se alla produkter
Diverse

Diverse från hemtex

Se alla produkter