Sidan innehåller annonslänkar

Ailis Tekanna Vit/Mönster

Beställ Ailis Tekanna Vit/Mönster på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ailis Tekanna Vit/Mönster inom kategorin Tekannor.

Se gärna också

Bitz - Tekanna 1,2 L Grön

Härligt rustik tekanna från Bitz i stengods med väl valda detaljer som handtag i ek fästa med nitar i mässing. Glaserad med reaktiv glasyr som ger naturliga färgskiftningar och som framhävs på ett mycket vackert sätt mot kannans mjuka rundade former. Med tekanna från Bitz skapas en mysig stämningen varje gång det bjuds på te.

Tekannan diskas för hand. Upptäck även fler delar ur Bitz stengodsservis och mixa och matcha för ett personligt uttryck.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Rörstrand

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Vintage

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Muurla

Se alla produkter