Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Tesil 4x21,5 cm Svart

Jämför produkt AdHoc - Tesil 4x21,5 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Tesil 4x21,5 cm Svart i kategorin Te- och kaffetillbehör här hos oss.

Produktinformation

Tesil från AdHoc är den perfekta lösningen för dig som söker en modern och stilren design på din tesil. Fyll på med ditt favorit te, i tepåse eller lösvikts te genom att enkelt skruva bort locket.

Sätt på locket igen och placera tesilen i muggen. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Bialetti - Moka express Dolce & Gabbana 6 koppar Röd -25%

Moka express i exklusiv Dolce&Gabbana-utgåva från Bialetti - den perfekta espressokokaren.
Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen och fyll sen på kaffebehållaren med finmalet kaffe upp till kanten. Passar för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Fungerar på induktionshäll med Bialetti induktionsplatta.

Moka Express skapades 1933, skapad av Alfonso Bialetti, och har alltid varit en obestridd ikon för italiensk stil. Passion och en original stil kännetecknar Bialetti kaffebryggare.
Bialetti har producerat espressokokare sedan 1950-talet och har sålt över 200 miljoner världen över. I Italien är Bialetti synonymt med espresso och finns i cirka 90% av alla italienska hem. Kvaliteten säkerställs genom noggrann testning och skanning av kannorna. Dessutom testas säkerhetsventilen två gånger för att vara på den säkra sidan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Orrefors

Se alla produkter
Grytlappar och grytvantar

Grytlappar och grytvantar från Bokhari

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Loft by Rosenthal

Se alla produkter
Stavmixer

Stavmixer från Bamix

Se alla produkter