Sidan innehåller annonslänkar

Adventure tapet grå

Jämför produkt Adventure tapet grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adventure tapet grå i kategorin Tapeter här hos oss.

Produktinformation

Tapet för barnrummet med tryckt mönster av luftballonger. Tapeten är enkel att sätta upp med vanligt tapetlim.

Tapeterna är svensktillverkade, tryckta med vattenbaserad färg, helt fria från gifter och allt material som blir över från produktionen återvinns. Tapeten kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.

Ett tips är att använda eventuella tapetresterna i lådor och skåp eller kanske tapetsera en låda?Tapeten är en non-woven tapet som är enkel att sätta upp. Du lägger tapetlim direkt på väggen och sätter sedan den torra tapeten direkt på den limmade väggen.

Detta innebär att tapeter varken töjer sig eller krymper.Mönsterrapport 53 cm. Med standard 10-meters tapetrullar och en standard takhöjd på ca 2,40 är tumregeln att det finns fyra höjder på rullen när du använder en tapet utan mönster och tre höjder på rullen när du har tapeter med ett mönster – en så kallad rapport.

Rapport – eller mönsterrepetitioner – är den förskjutning som uppstår när du anpassar mönstret. Rapportlängden är markerad på tapetrullen och kan, för stora mönstrade tapeter, uppgå till 53 cm.

Tapetens bredd är 53 cm. Om du känner till väggarnas längd, beräkna bara antalet höjder genom att dela de totala vägglängderna (i centimeter) med 53.

Med andra ord är det en relativt enkel sak att beräkna vad du behöver. Dessutom måste du ta hänsyn till mönsterrapporten och räkna bort alla dörrar och fönster. .

Produkter från kända varumärken
Pastamaskiner

Pastamaskiner från Marcato

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Bodum

Se alla produkter
Plädar

Plädar från hemtex

Se alla produkter