Afroart - Sphere Lampskärm Papper 45 cm Naturvit

Jämför produkt Afroart - Sphere Lampskärm Papper 45 cm Naturvit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Sphere Lampskärm Papper 45 cm Naturvit i kategorin Taklampor här hos oss.

Produktinformation

Lampskärm från Afroart är en stilren och modern design som kommer att förgylla hemmet. Lampskärmen är tillverkad av miljövänligt papper och som ger ett vackert skimmer när ljuset träffar den.

Lampskärmen har en diameter på 45 cm och är perfekt för att skapa en behaglig belysning i ditt hem. Sladd och LED-lampa ingår ej.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Watt & Veke - Anna Plafond 40 cm Vit -43%

Anna är en stilig och dekorativ plafond från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren. Med rena, fina linjer och vitt bomullstyg skapas en klassisk lampa som passar med de flesta inredningsstilar och kan kombineras på många olika sätt.

Klädd i vitt bomullsjerseytyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Den här artikeln har en diameter på 40 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Lampan har plats för två ljuskällor.

- Plafond 40 cm i diameter.
- Klädd i vitt bomullsjerseytyg.
- 2 ljuskällor.
- E14-sockel.
- Maxwatt 40 W.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Kosta Boda

Se alla produkter
Sauteuser och traktörpannor

Sauteuser och traktörpannor från de Buyer

Se alla produkter
Servisset

Servisset från Rörstrand

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter