Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Silikone Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Ljusgrå

Beställ Aida - RAW Silikone Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Ljusgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Silikone Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Ljusgrå inom kategorin Tabletter.

Produktinformation

Glasunderlägg från Aida i Silikon, perfekt för glas, mugg och kopp. RAW-underlägget med en smart organisk form.

Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger. .

Se gärna också

Lind DNA - Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm Hazel

Med Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm ur Lind DNAs serie Leather Serene - The Authentic skapar du enkelt en både elegant och praktisk dukning. Bordstabletten Curve finns i en mängd härliga färger att välja mellan så att du kan skapa en personlig dukning. Att använda tabletter är både snyggt och smart, du tillför färg till din dukning samtidigt som du slipper eventuellt spill direkt på bordet.

Curve Leather Serene är tillverkade i OEKO-TEX® återvunnet läder med en gummerad undersida för att säkerställa att tabletten ligger still och inte glider iväg. Använd dem direkt på bordet eller som placemats på en duk, att duka med flera lager skapar en ombonad och genomtänkt känsla och ger dig möjlighet att addera ytterligare färg för en extra effektfull dukning.

Använd dem som de är eller komplettera med de matchande glasunderläggen för att skapa en helhet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser unikat

Vaser unikat från Gustavsberg

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från Iris Hantverk

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter