Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Mörkblå

Jämför produkt Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Mörkblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Mörkblå i kategorin Tabletter här hos oss.

Produktinformation

Glasunderlägg från Aida i återvunnet läder, perfekt för glasen och kaffemuggen. RAW-underlägget med en smart organisk form.

Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger. .

Se gärna också

Marimekko - Jokeri Tablett Kork 31x43,5 cm Orange -11%

Bordstablett i kork som mäter 21x43,5 cm och pryds av Annika Rimalas Jokeri-mönster.

Denna bordstablett i kork är perfekt för när du vill skydda både bord och duk från potentiellt matspill. Med sin rektangulära form och sitt moderna mönster blir detta bordsunderlägg ett praktiskt och vackert tillägg till din bordsservis som garanterat kommer att göra dina middagar lite mer intressanta. Mönstret Jokeri - som inte oväntat betyder ”joker” på finska - designades av Annika Rimala på 60-talet med inspiration tagen från dåtidens ungdomskultur. På tablettens baksida kan man även se den klassiska Marimekko-loggan.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Zwilling

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Star Trading

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Scanpan

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Frederik Bagger

Se alla produkter