Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Bordstablett 41x33,5 cm Grön

Jämför produkt Aida - Raw Bordstablett 41x33,5 cm Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Bordstablett 41x33,5 cm Grön i kategorin Tabletter här hos oss.

Produktinformation

Bordstabletten Raw från Aida är till för daglig användning, gjord i starkt material med smutsavvisande yta och halkfri silikonbas. Bordstabletten finns i flera härliga färger att välja mellan. .

Se gärna också

Ekelund - Hönshus Bordstablett 35x48 cm -12%

Varje person får sin plats vid bordet med denna härliga bordstabletter från Elelund Linneväveri, som skapar god stämning och gör det lättare att hålla rent.

Duka upp till fest eller gör dina vardagliga måltider lite finare. Bordstabletterna från Ekelund håller hög kvalitet och kan tvättas om och om igen och är därmed alltid fräscha att duka med.Denna bordstablett är tillverkad av 100% ekologisk bomull och med GOTS-certifiering slår bordstabletten ett slag för vår miljö och värld.

- 100% ekologisk bomull
- Svensktillverkad
- Slittålig i hög kvalitet
Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och alla textilier från Ekelund är därmed märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Linneväveriet Ekelund står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skalknivar

Skalknivar från Miyabi

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter
Jultextil

Jultextil från Ekelund

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Broste Copenhagen

Se alla produkter