Stolar Sittmöbler

12 Produkter
Här finns produkter i kategorin Stolar Sittmöbler. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Stolar Sittmöbler. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Stolar Sittmöbler.
Filtrera varumärke
Sortera

Stolar Sittmöbler

Hitta produkter inom kategorin Stolar Sittmöbler till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Stolar Sittmöbler.

För andra betydelser, se Stol (olika betydelser). En stol är en sittmöbel med en upphöjd sittyta, vanligtvis avsedd för en person. Stolar är ofta försedda med fyra ben och har ett stöd för ryggen, ibland även armstöd, men en stol kan vara konstruerad på en mängd olika sätt, med tre ben, en pelarfot, vara försedd med hjul som på många kontorsstolar, vara höj och sänkbar, hopfällbar etc. Stolar görs i en mängd olika material som trä, metall och plast, och kan vara stoppade. Ej fastsatta stolar används exempelvis i hemmet, i skolan, i omklädningsrum på kontor och andra arbetsplatser. En sittmöbel som saknar rygg- och armstöd kallas pall, eller barstol om den har extra långa ben. En stol med armstöd kallas karmstol, och en stoppad stol med rygg- och armstöd kallas fåtölj eller länstol. En permanent fastsatt stol, exempelvis på en buss eller tåg kallas säte. En stoppad sittmöbel med plats för fler än en person kallas soffa eller fästmanssoffa, och en utan stoppning för bänk. Det finns stolar helt utan ryggstöd, bland annat så kallade knästödsstolar som är konstruerade för att vara mer ergonomiska för kroppen, och vissa stolar, exempelvis vissa massagestolar, har istället ett stöd som kroppens framsida lutas emot. Stolar finns i olika modeller som gungstolar, frisörstolar, datastolar och massagestolar. För små barn finns det särskilda barnstolar.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
UTA Piece Stol/Sidobord Mörkoljad Furu