Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Stekspade med hål 30 cm

Beställ Kockums - Stekspade med hål 30 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Stekspade med hål 30 cm inom kategorin Stekspadar.

Produktinformation

Funktionell och klassisk stekspade med hål i obehandlat bokträ. Passar både till matlagning och baket.

Förutom stekning kan den också användas för omrörning och uppläggning. Den eleganta designen gör stekspaden både funktionell och snygg på en och samma gång – perfekt för dig som vill unna dig köksredskap av hög kvalitet.

Stekspadens lena yta är skonsam att använda till dina emaljerade kok- och stekkärl och ger inget onödigt slitage. Den fungerar även som salladsbestick tillsammans med vår Trägaffel 30 cm.

Stekspaden är en fin inredningsdetalj att hänga upp i köket när den inte används. Den naturliga variationen i träet gör varje stekspade unik. .

Se gärna också

Rosendahl - RÅ Stekspade 30 cm Thermo Ask -23%

RÅ Stekspade 30 cm är en spatel tillverkad av beständig, praktisk, och värmebehandlad ask, och är perfekt för äggröror eller för att sautera stora bitar av kött och grönsaker i wokrätter, med mera.

Köksredskapen i RÅ-serien har skapats i samarbete med den kända danska kocken Jesper Vollmer. Med sin mångåriga erfarenhet som professionell kock med bräsering, turnerande och smaksättning har han designat en rad användarvänliga produkter med bra grepp och perfekt vikt och balans för ditt bord och kök. RÅ-kollektionen, som har de bästa redskapen och ett enkelt nordiskt formspråk, har nu utökats med nya köksprodukter av högsta kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekspadar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Ariete

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Miyabi

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Majamoo

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter