Jamie Oliver - Jamie Oliver Såspanna Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L

Jämför produkt Jamie Oliver - Jamie Oliver Såspanna Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Jamie Oliver - Jamie Oliver Såspanna Tefal Cook's Classic Stekpanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L i kategorin Stekpannor här hos oss.

Produktinformation

En klassisk såspanna från Tefal Jamie Oliver.Såspanna Tefal Cook"s Classic Stekpanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L är en klassisk såskastrull som du kan använda såväl till vardags som till fest för de flesta typer av matlagning. Laga en klassisk tomatsås till pizza en vardagskväll eller varför inte överraska gästerna med att göra egen bearnaisesås! En såspanna skiljer sig från en vanlig stekpanna genom att den har en hög kant

Dessutom har grytan lock för att du ska kunna låta såser reducera riktigt länge under locket för att få fram alla smaker.Denna såspanna från Jamie Oliver Tefal har en 9,2 cm hög kant som gör att den ännu lättare att laga mat med. Dessutom rymmer den 2,2 L så du kan laga ordentligt med sås eller annat i.En såspanna har många användningsområden.

Du kan använda den om du snabbt vill bryna något eller för att koka sås. Du kan även kombinera de både funktionerna.

Stek något hastigt för att sedan låta det koka med en härlig sås.Denna såspanna från Jamie Oliver är tillverkad av anodiserad aluminium och har en non-stickbeläggning som underlättar matlagningen. Hard Anodised är ett väldigt tåligt material som gör att kärlet värms upp jämnt och samtidigt har egenskaperna av ett non-stickmaterial.

Att Classic såspanna Jamie Oliver är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en hårdanodiserad yta gör även att stekkärlet är väldigt lätt att rengöra!Denna Jamie Oliver Tefal Cook"s Classic Såspanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L är även utrustad med en karaktäristisk Tefal värmeindikator Med hjälp av en röd ThemoSpot i stekpannans mitt kan du se när stekpannan har uppnått perfekt temperatur.

Pannan fungerar på induktionshäll och i stort sett på alla spisar och kan även användas i ugn. Såspannan tål temperaturer upp till 210 ° medan det medföljande glaslocket tål upp till 175°.

Tefal är ett franskt företag som sedan 1950-talet tillverkat kvalitativ köksutrustning. Deras samarbete med den välkände kocken Jamie Oliver har resulterat i ett stort antal omtyckta serier av kokkärl som Jamie Oliver Everyday, Jamie Oliver Premium och Classic som i de flesta uppsättningar finns som stekpannor, traktörpanna, gjutjärnspanna, stekpanna med lock och wokpannor.

I dessa stekpannor har de kombinerat Tefals kvalitet och Jamie Olivers erfarenheter och innovationsvilja inom matlagning.Jamie Oliver Classic stekpannor finns i ett flertal storlekar förutom denna lilla såspanna Den stora stekpannan är 30 cm i diameter. Det finns även en liknande stekpanna som är i den klassiska storleken 28 cm i diameter och en mindre stekpanna som är 24 cm i diameter som är perfekt för mindre portioner eller till exempel plättar eller omelett.

Alla dessa användbara stekpannor från Jamie Oliver finns att köpa hos oss på Cervera!Han har sedan dess blivit uppskattad för sina recept med 5 ingredienser och måltider som tar 15 minuter att göra samt sitt stora engagemang för hälsosam mat för såväl unga som vuxna Genom åren har Jamie Oliver även samlat dessa recept i ett flertal kokböcker som alla blivit bästsäljare.Ett tips är att tillaga något av alla hans favoritrecept, varför inte testa hans älskade pizzasås eller göra hans smakrika grillsås i denna Såspanna Tefal Cook"s Classic Stekpanna Hard Anodized 18 cm med lock 2,2 L. .

Stekpannor från andra varumärken

Upp till 59% rabatt
Jamie Oliver - Jamie Oliver Stekpanneset Tefal Classic Stekpannor HA 24 cm + 28 cm

Stekpannor från Jamie Oliver

Missa inga bra priser på Stekpannor från Jamie Oliver.
Upp till 59% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Keramisk Stekpanna 28 cm

Stekpannor från Eva Solo

Missa inga bra priser på Stekpannor från Eva Solo.
Upp till 51% rabatt
Woll - Diamond XR Logic Stekpanna med Avtagbart Handtag 28 cm

Stekpannor från Woll

Visa produkter inom Stekpannor från Woll.
Upp till 45% rabatt
Iittala - Tools Stekpanna 24 cm

Stekpannor från Iittala

Här har vi samlat Stekpannor från Iittala.
Upp till 25% rabatt
Lodge - Stekpanna 12 cm

Stekpannor från Lodge

Visa produkter inom Stekpannor från Lodge.
Upp till 44% rabatt
Scanpan - Scanpan CTX Stekpanna 28 cm

Stekpannor från Scanpan

Se vad Scanpan har inom Stekpannor.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023