Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kockumshäll 35x35 cm Svart

Jämför produkt Kockums - Kockumshäll 35x35 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Kockumshäll 35x35 cm Svart i kategorin Stekhäll här hos oss.

Produktinformation

Kockumshällen tillverkas i Sverige av svenskt 6 mm kolstål. Den är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör den startklar direkt efter inköp och du slipper att börja med en inbränningsprocedur.

Stekbordet har två rejäla handtag och en dekorativ Kockumslogga. Hällen fungerar på alla typer av värmekällor, i ugn och på grillen.

Du kan smasha burgare, steka större bitar av kött och fisk eller göra dina egna pizzor. Samla familjen och vännerna, sätt Kockumshällen på grillen och servera dem en härlig festmåltid.

Se gärna också

Lodge - Chef Collection Stek-/Grillplatta Vändbar 50 cm

Dubbelsidig grillplatta/stekplatta ur Lodge Chefs Collection speciellt framtagen för det professionella köket, ergonomiskt designade, tål tuffa tag och höga temperaturer.

Vad kunde vara bättre än en vändbar grill-/stekplatta att använda direkt på spishällen? Den släta sidan är optimal för varma mackor, ägg och pannkakor, medan den räfflade sidan är perfekt för grillning av hamburgare, fisk och grönsaker.Gjutjärnslaggen levereras instekt och färdig att användas med utmärkt värmehållning och distribution och passar över två spisplattor. Med en design inspirerad av kockar har den här stekplattan fått nya ergonomiska handtag för bättre grepp och kontroll, oavsett vilken sida du använder. På varje sida finns också en dropprand för att fånga upp fett och köttsafter. Den stora matlagningsytan är perfekt för pannkakor och ägg, grillad kyckling och biff.

- Inbränd med 100% naturlig vegetabilisk olja för naturlig non-stick yta
- Kockinspirerad, spatulavänlig design
- Ergonomiska handtag för förbättrad kontroll
- Använd i ugnen, på spisen, på grillen eller över öppen eld
- Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion. Perfekt för induktionsspis
- 100% Made in America

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Stekhäll

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Pastamaskiner

Pastamaskiner från Gefu

Se alla produkter
Badrumsmattor

Badrumsmattor från hemtex

Se alla produkter
Springformar

Springformar från Heirol

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Denby

Se alla produkter