Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Ängel ljus 15 cm

Beställ Afroart - Ängel ljus 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Ängel ljus 15 cm inom kategorin Stearinljus.

Produktinformation

Detta klassiska ljus från Afroart i form av en ängel är en vacker inredningsdetalj, samtidigt som den sprider ett behagligt sken när vintern står utanför. Dekorera julbordet eller arrangera ett vackert jularrangemang med ängeln.

En fin adventspresent till dig själv eller någon du håller kär. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Solstickan - Tändsticksrör 10 cm Sand -26%

Tändsticksrör 10 cm från Solstickan är en stilren tändsticksburk i plåt som du gärna har framme. Burken innehåller ca 100 st extra långa svenska kvalitetständstickor tillverkade i Tidaholm av asp från svenska skogar och har Einar Nermans klassiska Solstickepojken avbildad på framsidan. Under burken sitter ett plån för att tända tändstickorna mot och plånet är utbytbart.

Kombinatioen av den smakfulla designen och mängden olika fäger att välja mellan gör tändsticksburken till en självklar inredningsdetalj - förvara dina tändstickor väl synligt i detta stilrena tändsticksrör i plåt från Solstickan.

När tändstickorna börjar ta slut eller plåtet börjar bli slitet kan du smidigt köpa till en refill innehållande ca 50 st tändstickor och ett nytt plån.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Sängkläder barn  baby

Sängkläder barn baby från Little Roomies

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från Epic Spice

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Vintage

Se alla produkter
Kannor

Kannor från Aida

Se alla produkter