Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Universallock Grå

Beställ Kochblume - Universallock Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Universallock Grå inom kategorin Stänkskydd.

Produktinformation

Universallock i silikon från det tyska köksföretaget Kochblume.Detta banbrytande universallock från Kochblume är speciellt framtaget för att göra kokande av livsmedel såsom ris, pasta och potatis till det enklaste i matlagningsväg efter saltandet. Med sin patenterade design förhindrar Kochblumes lock vattnet från att koka över genom att känna av ångtrycket när detta är på väg att hända.

När vattnet når sin kokpunkt öppnar locket upp sig som en blomma och fångar automatiskt upp det överkokande vattnet i det lätt skålformade locket och eliminerar spillrisken helt. Lägg din fokus på annat och låt kokningen sköta sig självt! Universallocket är helt tillverkat i BPA-fri silikon för hållbar användning och enkel rengöring.Universallocket passar till grytor och kastruller med 14-24 cm i diameter.Tyska Kochblume startades år 2010 med en klar vision om att revolutionera det moderna köket, och det har de sannerligen lyckats med! Med sina BPA-fria köksverktyg i silikon har de satt en ny standard inom matlagningsvärlden för både hållbarhet och ergonomi – allt för att göra det så enkelt som möjligt att få ett perfekt resultat i köket varje gång.

Se även andra produkter från Stänkskydd

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sous Vide

Sous Vide från Steba

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Design House Stockholm

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från Rivsalt

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Orrefors

Se alla produkter