A Line Spegel vitpigmenterad ek Form & Refine

Jämför produkt A Line Spegel vitpigmenterad ek Form & Refine online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten A Line Spegel vitpigmenterad ek Form & Refine i kategorin Speglar här hos oss.

Produktinformation

2141 A Line Mirror, White Oak.W 52 cm, H 195.5 cm, D 4 cm.Material massiv oljad europeisk ek. Varumärke Form &, Refine. .

Se gärna också

Hay - Strap Mirror No 2 Spegel 70 cm Blå

Strap Mirror No 2 Spegel 70 cm från Hay med avskalad design och en ren, cirkulär form.

Den stilrena Strap Mirror No 2 har en rem med ett spår runt kanten för att innehålla ett robust gummiband som används för att montera spegeln på väggen. Spegeln finns i två olika storlekkar och fler härlig färger att välja mellan. Med sin funktionella och minimalistiska design är Strap Mirror perfekt att hänga i sovrum och hallar men inte lämplig för våtrum.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bords- och vägglyktor

Bords- och vägglyktor från Strömshaga

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från KitchenAid

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Craft

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Victorinox

Se alla produkter