Sidan innehåller annonslänkar

Sansaire - Sous Vide Cirkulator

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Att tillaga råvaror med sous vide-teknik är, kort sagt, att tillaga råvaror till exakt den grad du vill ha. Genom att kontrollera temperaturen blir fisken alltid saftig, biffen alltid medium rare och ägget exakt som du vill ha det.Det franska uttrycket sous vide betyder ”under vakuum” och går i korthet till så att du- vakuumförpackar din råvara- sänker ner vakuumpåsen i ett vattenbad- tillagar maten till exakt önskad temperaturFör att kontrollera temperaturen använder du dig enklast av en ”doppvärmare” – en cirkulator – som du kan använda i en vanlig kastrull av större storlek.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024