Sidan innehåller annonslänkar

Blomus - Sono Pedalhink 3 L Magnet

Jämför produkt Blomus - Sono Pedalhink 3 L Magnet online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Blomus - Sono Pedalhink 3 L Magnet i kategorin Sopset här hos oss.

Produktinformation

Sono pedalbehållaren är inte en typ med kanter och hörn. De mjuka formerna och den matta mjuka ytan i tidlöst svart gör den till en riktig hjälte i badrummet.

Tack vare Smart Close-funktionen stängs locket mjukt och tyst av sig självt efter ett "knack".Dessutom finns en avtagbar och lättstädad plasthink i pedalbehållaren. Finns i flera färger.

Se gärna också

ANDREE JARDIN - Mr & Mrs Clynk Smulset Gräddvit/Tampico -25%

Smulset framtaget i ett samarbete mellan Andrée Jardin och Mr & Mrs Clynk designers-duo.

Ett praktiskt borstset med många användningsområden, så vackert att det gärna kan stå framme i köket som en inredningsdetalj. Du kan bland annat använda det för att rensa bort frukostsmulorna från bordet eller köksbänken, under din brödrost eller för att samla in rester av mjöl när du har bakat - användningsområdena är många! Att använda sig av ett smulset är många gånger mycket smartare än att använda en blöt svamp som gör allt till en enda röra. Det är också mycket praktiskt att använda på smala ytor eller små bord när du behöver samla smulor

- Skyffel: Pulverlackerad epoxistål
- Boste: Bokträ från hållbart skogsbruk i Frankrike. Lackat trä.
- Bost av hästhår blandat med naturliga vegetabiliska Tampico fibrer (extraherat från Agave Lechuguilla-växten) - 100% naturliga material
- Förpackning tillverkad av återvunnen kartong
- Tillverkad i Frankrike

Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.

Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.

Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.

Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.

Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Sopset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Pillivuyt

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Byon

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Majamoo

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Dutchdeluxes

Se alla produkter