Aarke - Aarke Carbonator Pro Glasflaska 80 cl

Beställ Aarke - Aarke Carbonator Pro Glasflaska 80 cl på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - Aarke Carbonator Pro Glasflaska 80 cl inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

En stilren vattenflaska i glas till Aarke Carbonator Pro. Aarke har tagit fram en extra flaska till sin senaste premiumkolsyremaskin, tillverkad i glas, med metallkork och som tål diskmaskin - för att minimera användandet av plast.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 31% rabatt
MySoda - Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Pink

Kolsyremaskiner från MySoda

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från MySoda.
Upp till 25% rabatt
Bubliq - Kolsyremaskin Koppar

Kolsyremaskiner från Bubliq

Se vad Bubliq har inom Kolsyremaskiner.
Upp till 24% rabatt
Aarke - Aarke Carbonator Pro Kolsyremaskin Mattsvart

Kolsyremaskiner från Aarke

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Aarke.
Upp till 19% rabatt
iSi - Classic Sodamaker

Kolsyremaskiner från iSi

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från iSi.
Sodastream - 7Up 440 ml

Kolsyremaskiner från Sodastream

Se vad Sodastream har inom Kolsyremaskiner.
Brus Kolsyremaskin Stål

Kolsyremaskiner från Stelton

Se vad Stelton har inom Kolsyremaskiner.

Se gärna också

MySoda - MySoda Woody Kolsyremaskin Gray

Woody, från MySoda tar kolsyremaskinen till en ny nivå av hållbarhet. En lätt doft av trä berättar om Woodys ursprung, den är tillverkad av träbaserad biokomposit, vilken består av nära 100% förnybart råmaterial. Framtidens cirkulära tankesätt är här nu, och MySoda gör det på ett stilrent och snyggt sätt, och Woody kommer i flera färger. Biokompositen skapar en vacker struktur på ytan. Det är en bra idé att tillverka sitt eget bubbelvatten hemma. Slipp att bära flaskor, och få friskt bubblande vatten snabbt och enkelt. Woody är smidig att använda och har ett antifrysmunstycke, vilket gör att du kan ha vattnet iskallt. Den kräver ingen elektricitet för att kolsyra vatten, och går därför att placera vart som helst i köket, eller den lilla stugan utan el. Som en extra bonus är den tyst och smidig att använda. Till maskinen ingår en flaska på 1 liter. Det finns extra flaskor att köpa till om man vill ha fler, både i 1 liter och 0,5 liter. Perfekt för att ha en extra stående i kylen, att ta med ut på picknicken eller uteplatsen. Den lilla flaskan är utmärkt att ta med sig i väskan och slippa leta efter en butik, eller ta med sig den till träningen för lite extra lyx. Kolsyrepatron med gas köps separat hos närmsta mataffär eller andra återförsäljare. När den är slut, ta den till närmsta butik för att byta ut den mot en ny. Enkelt, snabbt och hållbart, framtiden är här. - 1 st återanvändbar vattenflaska, 1 liter. - Biokomposit - Snabblåsningsmekanism - Anti-frysmunstycke. - Passar med kolsyrepatroner från t.ex. Sodastream och AGA

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023