Aarke - Aarke Carbonator 3 Limited Edition Sand

Beställ Aarke - Aarke Carbonator 3 Limited Edition Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - Aarke Carbonator 3 Limited Edition Sand inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

Nu finns kolsyremaskinen Aarke Carbonator 3 i en sandfärgad Limited Edition! Slipp släpa hem plastflaskor, nu kan du göra kolsyrat vatten hemma med Aarkes nya kolsyremaskin Carbonator 3 Sand Denna begränsade upplaga har en vacker sand-färgad finish som för tankarna till kustlandskap och havet.

Den pulverlackade ytan är hållbar, med precisa detaljer och jämna ytor, vilket gör Carbonator 3 till ett vackert inslag på köksbänken eller bordet. Med detaljer av rostfritt stål kombinerar den både elegans, funktion och hållbarhet.

Flaskan går även bra att ha med ut i väskan eller på picknicken, och då den har en bottendel som går att skruva av är den återvinningsbar när den gjort sitt. Med sin gummiplatta står Carbonator 3 stadigt, och är behändig att använda.

Fyll på den medföljande flaskan upp till påfyllningslinjen, med friskt, rent vatten. Fäst den sedan på maskinen och håll ner spaken som sitter på sidan.

När du hör ett surr och ett pysande är det färdigt. Tryck ned spaken en gång till för att få mer kolsyra i vattnet.

Skruva sen loss flaskan och njut! Varje minut säljs en miljon plastflaskor runtom i världen, majoriteten återvinns inte En kolsyremaskin gör att du kan bidra till att färre flaskor hamnar i havet.

I paketet ingår en BPA-fri flaska på 80 cl. Du kan även köpa till fler flaskor, så att man alltid kan ha en på kylning.

Aarkes vattenflaskor diskas för hand, och ska inte frysas. Carbonator 3 är kompatibel med kolsyrepatroner från t.ex.

Sodastream och Aga, och ska endast användas till att kolsyra vatten. - Sladdfri – används med kolsyrepatron- Fungerar med alla sorters gaspatroner/gasflaskor - 2 års garanti – utan frågor- Limited Edition Sand - Dold ersättningspackning - BPA-fri plastflaska - Gummiklädd fot- Säkerhetsventil .

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Sodastream - Pepsi 440 ml

Kolsyremaskiner från Sodastream

Se vad Sodastream har inom Kolsyremaskiner.
Upp till 25% rabatt
Bubliq - Kolsyremaskin Mattsvart

Kolsyremaskiner från Bubliq

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från Bubliq.
Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml

Kolsyremaskiner från Aarke

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Aarke.
Upp till 25% rabatt
MySoda - Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Dove

Kolsyremaskiner från MySoda

Missa inga bra priser på Kolsyremaskiner från MySoda.
Stelton - Brus Kolsyremaskin 42 cm Steel

Kolsyremaskiner från Stelton

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Stelton.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023