Aarke - Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin Guld

Jämför produkt Aarke - Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aarke - Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin Guld i kategorin Kolsyremaskiner här hos oss.

Produktinformation

Med Aarke kolsyremaskin gör du din egna kolsyrade dryck hemma. Aarke Carbonator 3 kolsyremaskin är den tredje generationen från de svenska varumärket Aarkes vattenkolsyremaskiner, nu ännu robustare och behändigare att använda, samtidigt som den har kvar sin stilrenhet.Fyll flaskan upp till påfyllningslinjen (endast med friskt, rent vatten) och fäst den på maskinen.

Håll ned spaken som sitter på sidan tills du hör ett surr, tryck ned spaken igen om du vill ha mer bubblor. Sedan skruvar du loss flaskan.

Mycket smidig och enkel att använda. Bekvämt då du slipper släpa tunga flaskor hem från butiken.

Ger perfekt kolsyrade drycker och ett exklusivt intryck i köket!En BPA-fri Aarke-flaska ingår (80 cl) men kolsyrepatron behöver du köpa till Kompatibel med kolsyrepatroner från Sodastream, AGA, Linde och många andra standardgascylindrar som är godkända för användning med kolsyratillverkare.En Aarke Carbonator 3 Kolsyremaskin är elegant i sin design och står samtidigt stadig och robust på din köksbänk så att du kommer vilja att den står framme för att du alltid ska ha nära till ett glas härligt kolsyrat vatten!

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Sodastream - Pepsi 440 ml

Kolsyremaskiner från Sodastream

Se vad Sodastream har inom Kolsyremaskiner.
Upp till 25% rabatt
Bubliq - Kolsyremaskin Mattsvart

Kolsyremaskiner från Bubliq

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från Bubliq.
Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml

Kolsyremaskiner från Aarke

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Aarke.
Upp till 25% rabatt
MySoda - Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Dove

Kolsyremaskiner från MySoda

Missa inga bra priser på Kolsyremaskiner från MySoda.
Stelton - Brus Kolsyremaskin 42 cm Steel

Kolsyremaskiner från Stelton

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Stelton.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023