Sidan innehåller annonslänkar

Ripple Små Glas 4-pack Klar


Jämför produkt Ripple Små Glas 4-pack Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ripple Små Glas 4-pack Klar i kategorin Snapsglas här hos oss.

Se gärna också

Luigi Bormioli - Mixology Snapsglas 7 cl 4-pack Klar

Klassiskt konformade snapsglas på hög fot från Luigi Bormioli som tillför det lilla extra till festdukningen. Glasen ingår i serien Mixology och pryds av ett vackert gnistrande mönster mot det helt klara krystalinglaset. Glasen säljs i 4-pack, rymmer 7 cl och består av glas helt fritt från bly. Glasen har tagits fram i samarbete med bartendern och cocktailexperten Yuri Gelmini och tål maskindisk upp till 55°C.

Luigi Bormioli har med hjälp av en ny glasteknik tagit fram den mycket tåliga och resistenta glasmassan SON.hyx® som är helt och hållet genomskinlig.

- Jämfört med vanliga glas är kantens hållbarhet +37,5 %.
- Resistens mot mekaniska stötar +105 %.
- Tunn och elegant stjälk utan ”fog” som är förstärkt med titan. Hållbarheten ökas med +140 %, till exempel i samband med vridning (hos glas med stjälk).
- Ultraklart glas, med en glans och transparens som håller i många år. Ger en sann bild av färg och konsistens.
- Glaset kan diskas upp till 1 000 gånger i diskmaskin utan att det genomgår förändringar. Diskas vid temperaturer på max 55 °C.
- Glas av kristallglastyp med en fyllig och kraftfull klang.
- Utan bly och tungmetaller.
- 5 års garanti mot glassjuka.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Glas

Glas är en smälta som har stelnat till fast form utan att kristallisera, ett material som har en transformationspunkt eller ett transformationsområde, ett icke kristalliserat, fast material. Genomlysande glas kallas flussglas (opaline). Till glas kan även räknas bland annat metalliskt glas och olika plaster som är amorfa. Ordet glas är germanskt med grundbetydelsen "glans".

Ferm

Ferm, är ett svenskt efternamn, som kan stavas på något olika sätt. Den 31 december 2013 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Ferm 2 094 Färm 313 Fehrm 124 Fhärm 28 Fherm 22Tillsammans blir detta 2 581 personer. Namnet är ursprungligen ett soldatnamn.