Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - "Chateau" Snapsglas

Jämför produkt Kosta Boda - "Chateau" Snapsglas online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - "Chateau" Snapsglas i kategorin Snapsglas här hos oss.

Produktinformation

Snapsglas ur serien "Chateau" formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Luigi Bormioli - Mixology Shotsglas/Snapsglas 7 cl 6-pack Klar

Shotsglas från Luigi Bormioli att duka fint med till festen. Glasen som säljs i 6-pack ingår i serien Mixology och består av helt klart krystalinglas med ett vackert gnistrande mönster som elegant letar sig upp längs med glaset.

Glasen har tagits fram i samarbete med bartendern och cocktailexperten Yuri Gelmini och består av glas helt fritt från bly. Glasen rymmer 7 cl och tål maskindisk upp till 55°C.

Luigi Bormioli har med hjälp av en ny glasteknik tagit fram den mycket tåliga och resistenta glasmassan SON.hyx® som är helt och hållet genomskinlig.

- Jämfört med vanliga glas är kantens hållbarhet +37,5 %.
- Resistens mot mekaniska stötar +105 %.
- Tunn och elegant stjälk utan ”fog” som är förstärkt med titan. Hållbarheten ökas med +140 %, till exempel i samband med vridning (hos glas med stjälk).
- Ultraklart glas, med en glans och transparens som håller i många år. Ger en sann bild av färg och konsistens.
- Glaset kan diskas upp till 1 000 gånger i diskmaskin utan att det genomgår förändringar. Diskas vid temperaturer på max 55 °C.
- Glas av kristallglastyp med en fyllig och kraftfull klang.
- Utan bly och tungmetaller.
- 5 års garanti mot glassjuka.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Snapsglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Marimekko

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Demeyere

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gustavsberg

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter