Sidan innehåller annonslänkar

Bitz - Skål 12 cm Mörkgrå

Beställ Bitz - Skål 12 cm Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bitz - Skål 12 cm Mörkgrå inom kategorin Skålar.

Produktinformation

Djup liten skål som passar utmärkt som frukost- och dessertskål, eller varför inte duka upp bordet med flera skålar och använda till servering? Finns i flera vackra färgkombinationer och glasyrer med matt eller glansig yta. Den reaktiva glasyren som används ger ytan naturliga färgskiftningar vilket gör att varje skål skiljer sig åt.Kombinera gärna med andra delar ur Bitz stengodsservis och skapa en dukning som passar just dig.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Bitz

Se alla produkter
Avfallshinkar

Avfallshinkar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Orrefors

Se alla produkter
Rivjärn

Rivjärn från Microplane

Se alla produkter