Sidan innehåller annonslänkar

Arabia - Esteri Skål 13 cm

Jämför produkt Arabia - Esteri Skål 13 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arabia - Esteri Skål 13 cm i kategorin Skålar här hos oss.

Produktinformation

Från Arabia och serien Esteri kommer denna vackra skål. Den är tillverkad i vitroporslin vilket är ett mycket tåligt material.

Skålen passar utmärkt till frukostflingorna, soppan eller som mindre serveringsskål. Matcha gärna med andra delar ur serien för ett komplett intryck.Esteri är en av Arabias klassiska serier, älskad av många för sitt härliga mörkblå mönster.

Serien skapades 1973 av Arabias designer Esteri Tomula för att fira Arabias hundraårsjubileum. Det starka vackra mönstret lanserades åter igen 2017, denna gången för att hylla Finlands hundra år av självständighet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Knivblock

Knivblock från Wüsthof

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Iittala

Se alla produkter
Stolsdynor  sittkuddar

Stolsdynor sittkuddar från hemtex

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Table Top Stories

Se alla produkter