Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grön

Beställ Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Relief Stoneware Skål 14 cm Grön inom kategorin Småskålar serviser.

Produktinformation

Skål i blåfärgat stengods som mäter 14 cm i diameter från danska aidas Relief Stoneware-serie.Servera allt från matiga soppor till en riktigt god efterrätt i denna eleganta skål från danska aida. Skålen är tillverkad i stengods av riktigt hög kvalité för lång hållbarhet och har en noggrant framtagen mörkblå färg som för tankarna till vackra sommarnätter och midnattshimlens lugn.

Skålen är utsmyckad med Relief-seriens klassiska räfflade mönster som ger den det där lilla extra för en unikt modern look som kommer att stå sig i tiden. Skålen mäter 14 cm i diameter och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Rosendahl

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Anders Petter

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Muurikka

Se alla produkter