Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Skål hög 19,5 cm Brun Metallic

Jämför produkt Aida - Raw Skål hög 19,5 cm Brun Metallic online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Skål hög 19,5 cm Brun Metallic i kategorin Småskålar serviser här hos oss.

Produktinformation

Hög skål i stengods, perfekt till soppa, frukostfil eller som en liten serveringsskål.Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Se gärna också

Denby - Studio Grey Skål 13 cm -25%

Handtillverkad skål för mindre rätter med en vacker grå glasyr och en diameter på 13 cm från engelska Denbys Studio Grey-kollektion.

Denna lilla skål är ett riktigt mångsidigt tillägg till din middagsservis, och har den perfekta storleken för servering av allt från ris och andra sidorätter till en riktigt god dipp för dina egenföredragna snacks. Skålen, som är en del av Denbys modernt utformade Studio Grey-serie, har tagits fram med en form och inspiration som reflekterar en matkultur som föredrar mat som serveras i bowl-form – ett måste för den som håller ett skarpt öga på trenderna helt enkelt. Skålen har tagits fram genom att kombinera glasyrer med mönster som påminner om kvarts, kol och granit med moderna och praktiska former. och resultatet blir en avslappnad och samtidigt effektfull estetik som gör sig lika bra i hemmaköket som i den minimalistiskt inredda restaurangen. Studio Grey-skålen kan kombineras med produkter från Denbys andra Studio-kollektioner såsom Studio Blue och Studio Craft och mäter 13 cm i diameter. Kan diskas i diskmaskin.

Med sina rötter i Englands Derbyshire har Denby tillverkat handgjord keramik av allra högsta kvalitet i över 200 år. Den unikt starka leran som används för att skapa alla Denbys produkter upptäcktes av Derbyshires hantverkare i början på 1800-talet, och dessa konstnärer blev snart pionjärer inom keramik när de sedan använde leran för att skapa de allra första Denby-kollektionerna som vi både känner till och älskar idag. Nu, 200 år senare, fortsätter Denby sitt arbete framåt och går från styrka till styrka när de formger nya tidlösa kollektioner som både är typiskt engelska och samtidigt har en modern utstrålning. Handtillverkad brittisk keramik formgiven med kärlek och en passion för hantverket helt enkelt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor

Ljuslyktor från House Doctor

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Aida

Se alla produkter
Assietter

Assietter från PotteryJo

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Muurla

Se alla produkter