Aida - Raw Creative Glass Glasskål 26,5 cm Klar

Jämför produkt Aida - Raw Creative Glass Glasskål 26,5 cm Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Creative Glass Glasskål 26,5 cm Klar i kategorin Småskålar serviser här hos oss.

Produktinformation

Glasskål ur Aidas serie Raw Creative Glass, perfekt till servering eller som fruktskål. De små bubblorna i glaset gör varje exemplar unikt.

Matcha gärna med andra delar ur samma serie, där både glas och stengods ingår. Tål diskmaskin. .

Se gärna också

Martinex - Santorini Koti Skål 25 cl Blå/Vit -25%

Skål med ett vackert blåvitt mönster och en volym på 25 cl från Martinex Santorini-kollektion.

Avnjut mumsiga kalamataoliver eller riktigt god torkad frukt ur denna vackra mindre skål från Martinex Santorini-serie. Denna eleganta lilla skål har utsmyckats med ett omsorgsfullt framtaget mönster som för tankarna till medelhavsområdet, och för varje tugga du tar av det snacks som serveras ur skålen kommer det att kännas som att du förs lite närmare den grekiska övärldens vackra natur och underbara landskap. Mönstret som besmyckar produkterna i Santorini-kollektionen har designats med inspiration tagen från den grekiska ön Santorini som är känd för sina fängslande landskap och vita hus med klarblåmålade tak. I Santorini-mönstret har man lekt rytmiskt med olika former och mönster för att skapa en harmonisk helhet som för tankarna till solnedgångar vid vita sandstränder som reser sig ur det Egeiska Havets famn. Skålen har en volym på 25 cl och rekommenderas att rengöras för hand.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Orrefors

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Nybro Crystal

Se alla produkter
Shotglas

Shotglas från Edward Blom

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter