Aida - Raw Crafted Arctic White Skål 24 cl

Jämför produkt Aida - Raw Crafted Arctic White Skål 24 cl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Crafted Arctic White Skål 24 cl i kategorin Småskålar serviser här hos oss.

Produktinformation

Djup handtillverkad skål i vitt stengods med en volym på 24 cl från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Denna vackert handgjorda skål är perfekt för servering av varma och mättande soppor under årets kalla månader och har designats med speciellt höga kanter så att den rymmer upp till 24 cl av allt från ärtsoppa till borscht. Skålen är tillverkat i handformat vitt stengods som har eldats två gånger och sedan glaserats med en represistent glasyr för lång hållbarhet och användning under flera år framåt.

Den är även en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie och har en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur.

Skålen passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Wokpannor

Wokpannor från Fiskars

Se alla produkter
Champagnekylare

Champagnekylare från Culinary Concepts

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Staub

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Vintage

Se alla produkter