Aida - Raw Crafted Arctic White Skål 19 cm

Jämför produkt Aida - Raw Crafted Arctic White Skål 19 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Crafted Arctic White Skål 19 cm i kategorin Småskålar serviser här hos oss.

Produktinformation

Handtillverkad skål i vitt stengods med höga kanter och en diameter på 19 cm från danska aidas Raw Crafted Arctic White-kollektion.Servera allt från saftiga fruktsallader till smakrika wokrätter och dumplings i denna vackert handgjorda skål från aida. Skålen är tillverkad i dubbeleldat vitt stengods som sedan har glaserats med en represistent glasyr som säkerställer produktens hållbarhet för användning i många år framåt.

Skålen mäter 19 cm i diameter och som en del av aidas Raw Crafted Arctic White-serie har den en vit färg och design som kommer att transportera dig till tysta vinterlandskap där det enda ljudet som kan höras är det rinnande vattnet i bäcken och vinden som visslar mellan de snötäckta barrträden. Tack vare den speciella tillverkningsprocessen, och eftersom varje produkt i Raw-serien är handgjord, blir varje exemplar unikt med en alldeles egen form och struktur.

Skålen passar perfekt som tillägg till en redan existerande stengodsservis eller i kombination med andra produkter från Raw-kollektionen.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Robert Welch

Se alla produkter
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter