Klong - Gondolette Serveringsgaffel 6-pack

Jämför produkt Klong - Gondolette Serveringsgaffel 6-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Gondolette Serveringsgaffel 6-pack i kategorin Småbestickset här hos oss.

Produktinformation

Gondolette serveringsgafflar från Klong. Otroligt eleganta och perfekt som present! Säljs i 6-pack och kommer i en elegant presentförpackning.

Se gärna också

Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Jumbo -25%

12 stycken Jumbo grillbestick från Tramontina bestående av 6 knivar och 6 gafflar.

Ett par riktigt rejäla bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag.
Detta grillset består av 6 stycken knivar och 6 stycken gafflar tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Trähandtagen är tillverkade med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!

Biffbesticken är rejäla både i storlek och kvalitet för att kunna skära kött och det du grillat på bästa sätt. Knivarna är hela 25 cm långa så du enkelt kan skära till och med det största köttstycket på grillen och gafflarna är 21 cm långa.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Småbestickset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skalknivar

Skalknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Eva Solo

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från KitchenAid

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Table Top Stories

Se alla produkter