&klevering - Cocktailsked Glas 13 cm 4-pack

Beställ &klevering - Cocktailsked Glas 13 cm 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten &klevering - Cocktailsked Glas 13 cm 4-pack inom kategorin Småbestickset.

Produktinformation

Tjusiga glasskedar från &klevering att piffa till drinken eller desserten med. Säljs i 4-pack där varje sked har en egen färgkombination. .

Se gärna också

Tramontina - Churrasco Grillbestick Kniv 6-pack -25%

6 stycken Churrasco grillknivar från Tramontina.

Detta Grillbestick 6-pack bestående av rejäla köttknivar från det brasilianska varumärket Tramontina passar utmärkt till att skära alla sorters kött och även andra livsmedel från grillen.

Bladet på knivarna är tillverkat av tåligt rostfritt stål och de har en skarpt tandat egg som gör det lätt att skära igenom en bit grillat kött.
Det behandlade trähandtaget gör dem till en fin detalj när du dukar samtidigt som det vackra träet ligger bra i handen, tål värme bra och kan diskas i maskin.

Knivarna är lika robusta som effektiva och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Småbestickset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från Bitz

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Serax

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Kockums

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Arabia

Se alla produkter