Sidan innehåller annonslänkar

Robert Welch - Skye Smörkniv 14,7 cm


Jämför produkt Robert Welch - Skye Smörkniv 14,7 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Skye Smörkniv 14,7 cm i kategorin Småbestick här hos oss.

Produktinformation

Smörkniven Sky från Robert Welch är tillverkad i rostfritt stål med spegelblank yta och blir ett fint komplement till dukningen. Smörkniven har ett vackert texturerat handtag som reflekterar ljuset fint och fulländar knivens eleganta design.

Sky-serien är en samling eleganta och unika bestick som genomsyras av modern design. Kännetecknande för serien är bestickens handtag som har ett vackert ytmönster inspirerat av silversmedens teknik då hammaren används för att hyvla fram ett linjerat mönster.

En kollektion som med sin välbalanserade utformning ger ett bekvämt grepp och förgyller såväl vardagsmåltiderna som de mer festliga. Alla bestick är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för att ge en sådan fin skärpa som möjligt.

Se gärna också

WMF - Nuova Olivsked

Nouva olivsked i en vacker och elegant design som inte bara blir en fin detalj till serveringen utan även en praktiskt sådan. De små hålen i skedens skål gör att vätskan får chans att droppa av. Skeden är tillverkad i rostfritt stål och dess yta blänker lite fint nu som efter många års användning. Perfekt att ge bort som gåva till olivälskaren!

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål, Comargan, som tål att diskas i maskin och som möjliggör att ytan håller sin glans.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia