Robert Welch - Radford Bright Glassked 15 cm

-30%

Beställ Robert Welch - Radford Bright Glassked 15 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Radford Bright Glassked 15 cm inom kategorin Småbestick.

Produktinformation

Radford glassked från Robert Welch i rostfritt stål med spegelblank yta har en toppad form som underlättar vid servering samt förtäring av glass. En perfekt sked att plocka fram när det är dags för en kylande efterrätt eller ett smarrigt snacks.

Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar. De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj.

Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. Besticken tål maskindisk. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Grand Prix Dessertsked Liten

Liten dessertsked att avnjuta de mindre godbitarna med. Dessertskedens längd lämpar sig även väl till drycker i något högre glas eller som smidig sked för små barnhänder. Skeden ingår i Kay Bojesens klassiska serie Grand Prix och är tillverkad av polerat rostfritt stål. Besticken från serien Grand Prix blir ett stilrent och smakfullt inslag till din dukning, både till vardags som till fest. Botanisera i bestickserien Grand Prix och hitta besticken som passar just dina behov för att fullända din dukning.

Kay Bojesen vann första pris för sina bestick 1951 i Milanotriennalen och gav därefter serien namnet Grand Prix efter priset med samma namn.

- Dessertsked liten 15 cm

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia