Sidan innehåller annonslänkar

Robert Welch - Bergen Smörkniv 16,1 cm

-25%

Jämför produkt Robert Welch - Bergen Smörkniv 16,1 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Bergen Smörkniv 16,1 cm i kategorin Småbestick här hos oss.

Produktinformation

Smörkniven ur serien Bergen från Robert Welch har ett bredare blad som sprider ut smöret fint. Karakteristiskt för Bergen-serien är nypningen vid handtagets topp vilket ger kniven dess tidlösa och originella utseende.

Kombinera gärna smörkniven med andra delar ur serien! Bergen-serien består av bestick tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål med en glänsande satin-finish Knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för en fin och vass skärpa. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Grand Prix Frukostkniv

Med samma funktionella utformning som dess större variant matkniven har frukostkniven ett lätt böjt knivblad som ger ett snitt längs med hela skärytan i ett enda drag. Kniven har en balanserad tyngd och ger ett behagligt grepp och passar både den vuxnas som barnets hand. Behändig kniv för frukostbrickan eller för att dela favoritfrukten.

Besticken från Kay Bojesens serie Grand Prix är tillverkade av polerat rostfritt stål och blir ett stilrent och smakfullt inslag till din dukning, både till vardags som till fest. Botanisera i bestickserien Grand Prix och hitta besticken som passar just dina behov för att fullända din dukning.

Kay Bojesen vann första pris för sina bestick 1951 i Milanotriennalen och gav därefter serien namnet Grand Prix efter priset med samma namn.

- Frukostkniv 18 cm

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia