Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Dessertsked 4-pack Guld

Beställ Aida - RAW Dessertsked 4-pack Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Dessertsked 4-pack Guld inom kategorin Småbestick.

Produktinformation

Dessertsked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest.

Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller.

Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw. Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin.

Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen. Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest

Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer. .

Produkter från kända varumärken
Utestolar-Bord  Solstolar

Utestolar-Bord Solstolar från Eva Solo

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Gefle

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Svanefors

Se alla produkter