Aida - RAW Dessertsked 4 delar Rostfritt stål

Beställ Aida - RAW Dessertsked 4 delar Rostfritt stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Dessertsked 4 delar Rostfritt stål inom kategorin Småbestick.

Produktinformation

Dessertsked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest.

Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller.

Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw. Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin.

Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen. Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest

Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer. .

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Kosta Boda

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Belid

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Rörstrand

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Nybro Crystal

Se alla produkter