Sidan innehåller annonslänkar

Riskokare med Multifunktion 5L


Jämför produkt Riskokare med Multifunktion 5L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Riskokare med Multifunktion 5L i kategorin Slow Cookers här hos oss.

Från kunskapsbanken

Russell

Russell eller Russel kan syfta på: Russells paradox – den till synes naturliga och självklara abstraktionsprincipen ger upphov till motsägelser i mängdteorin Russelltribunalen – undersökte och utvärderade amerikansk utrikespolitik och militära engagemang i Vietnam efter den franska garnisonens nederlag 1954 Russell-Einsteinmanifestet – ett manifest undertecknat av elva framstående vetenskapsmän 1955 Hertzsprung-Russelldiagram – en grafisk presentation av stjärnornas absoluta ljusstyrkor eller luminositeter

Hobbs

Hobbs är en stad i den amerikanska delstaten New Mexico med en yta av 49,0 km² och en befolkning, som uppgår till cirka 34 000 invånare (2010). Staden är belägen i Lea County i den sydöstligaste delen av delstaten cirka 5 km väster om gränsen till Texas. Cirka 42 procent av befolkningen i staden kallar sig hispanic or latino och 7 % är afroamerikaner. Av befolkningen lever cirka 24 procent under fattigdomsgränsen.