Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Slev 1 dl Vit

Jämför produkt Kockums - Slev 1 dl Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Slev 1 dl Vit i kategorin Slevar här hos oss.

Produktinformation

Kockumspraktiska slev kan användas både vid tillagning och servering av exempelvis en god soppa eller gryta. Sleven har ett bekvämt skaft med upphängningskrok och finns i två färger.Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra.

Slevarna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje slev är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Scoop & Pick Sked med Sil Grön

Scoop & Pick Sked med Sil, det praktiska redskapet som hjälper dig att servera exempelvis oliver utan spill.

Med en genomtänkt design är faktiskt Joseph Joseph's Scoop Pick två verktyg i ett. Med den långa hålskeden fiskar du enkelt upp oliverna ur även den djupaste burken samtidigt som de rinner av. Den integrerade gaffeln är perfekt för mat som pickles eller soltorkade tomater. Gaffeln och skeden sätts smidigt ihop när du inte använder dem så att du alltid har dem på samma plats.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Slevar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småbestickset

Småbestickset från Tramontina

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Muurla

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Victorinox

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Eva Solo

Se alla produkter