Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Brains Look In 8,5 cm

Jämför produkt Kosta Boda - Brains Look In 8,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Brains Look In 8,5 cm i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Brains glashuvud från Kosta Boda, formgivet av Beril Vallien. Till formen är de janushuvuden - huvud med två ansikten.

Se gärna också

Kay Bojesen - Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm Blandade träslag -21%

Kay Boyesen Apa Jubileum 27 cm är en jubileumsutgåva av den älskade träapan som varit en perfekt gåva och doppresent i generationer.

Kay Boyesens berömda träapa finns tillgänglig i flera storlekar och här har vi jubileumsutgåvan för 2021, året då apan firar sin 70-årsdag. Specialutgåvan består av återvunnet trä, som sammanfogats till en vacker mosaik och ger den tidlösa Bojesen-klassikern ett nytt uttryck. Den är handtillverkad i Danmark av Brdr Krüger, vilket gör varje apa helt unik och speciell. Armar, ben och huvud kan vridas och därmed förändra utseende och den har en speciell jubileumsprägling på undersidan.

Apan såg dagens ljus för första gången 1951 och historien berättar att Kay Bojesen ursprungligen skapade apan som en krok för barnens sovrum. Med sina långa, flexibla armar skulle apan få ner denna funktionalitet till barnets höjd och dess korta ben skulle ge en plats att hänga kläder och andra saker på. Men verkligheten hade mer i åtanke och nu fungerar den som en uppskattad inredningsdetalj i många hem över hela världen.

Apan är perfekt som en present till dop, födelsedagar, konfirmationer, gymnasieexamen, bröllop, årsdagar - en oemotståndlig krabat som passar alla åldrar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skulpturer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kvarnset

Kvarnset från Le Creuset

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från Muurla

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Camelbak

Se alla produkter