&klevering - Sphere Brevpress Glas 9 cm Lila

Jämför produkt &klevering - Sphere Brevpress Glas 9 cm Lila online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten &klevering - Sphere Brevpress Glas 9 cm Lila i kategorin Skulpturer här hos oss.

Produktinformation

Färgsprakande brevpress i glas, en snygg inredningsdetalj på skrivbordet eller i hyllan. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering. .

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Nordic Icons Oden 22 cm Guld -8%

Sandblästrat och handmålat motiv av asaguden Oden på gjutet kristallblock. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 2,1 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skulpturer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Högtidsserviser

Högtidsserviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Aida

Se alla produkter
Allknivar

Allknivar från Yaxell

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Pimpernel

Se alla produkter