Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Sked 4-pack Svart

Jämför produkt Aida - RAW Sked 4-pack Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Sked 4-pack Svart i kategorin Skedar här hos oss.

Produktinformation

Ett 4-pack skedar från Aidas serie Raw, designade av Christiane Schaumburg-Müller. Skedarna har en elegant och stilren design och passar därmed till alla serviser och dukningar.

De långa skedarna är speciellt framtagna för att användas till en ljuvlig kaffe latte men kan likväl användas till smoothies, desserter och annat gott. Skedarna är tillverkade i rostfritt stål och tål diskmaskin.

Se gärna också

Afroart - Sked Teak 26,5 cm

Vackert originell sked i teakträ med smalt skaft och stort runt huvud, vilket gör den mycket bra att servera med. Skeden är tillverkad av restmaterial från teakproduktionen i Indonesien. Varje sked är unik i sitt utseende från rötter och annars obrukbart material vilket tagits tillvara för att göra det möjligt att odla teak på nytt. Undvik att diska i diskmaskin, så håller den längre.

Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Inredning barnrum

Inredning barnrum från Little Roomies

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Georg Jensen

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Zwilling

Se alla produkter