Kockums - Skärbräda med Handtag 60x20 cm

Beställ Kockums - Skärbräda med Handtag 60x20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Skärbräda med Handtag 60x20 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Den här fina skärbrädan i bokträ från Kockums med skarpa kanter och handtag går att använda när det ska lagas mat men även när det ska serveras mindre läckerheter. När den inte används kan den med fördel hängas på en krok i köket och bli en del av inredningen.

Diska skärbrädan för hand och torka av med handduk. Smörj även in brädan med matolja regelbundet så håller den mycket länge. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Medium 37x25 cm -17%

En smidig och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En vacker skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium 37x25 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium är 37 cm lång och 25 cm bred. Den är 2,2 cm tjock för enkel hantering och har spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Skärbrädan är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för förrätter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skärbrädor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Kockums

Se alla produkter
Saxar

Saxar från Fiskars

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Camelbak

Se alla produkter