Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Skärbräda 60x40 cm

Jämför produkt Kockums - Skärbräda 60x40 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Skärbräda 60x40 cm i kategorin Skärbrädor här hos oss.

Produktinformation

En fin skärbräda i bokträ från Kockums som går att använda till både matlagning och servering. När den används för att hacka grönsaker, frukt eller annan råvara samlas vätskan i spåren och minskar därmed spill i köket.

Skärbrädans storlek gör den perfekt att använda till servering av munsbitar, charkuterier eller goda frukter och bär. Brädans enkla men moderna design gör den till en snygg detalj på bordet.

Skärbrädan diskas för hand och torkas av med handduk direkt efter. Smörj in skärbrädan med matolja ibland så håller den sig fin länge. .

Se gärna också

Zassenhaus - Liten Serveringsbricka 2-pack 28x20 cm Akacia -25%

Med dessa Liten Serveringsbricka 2-pack 28x20 cm i akacia kan du duka bordet och servera på ett nytt sätt! Dessa serveringsbrickor från Zassenhaus är ett fint sätt att variera dukningen på. De är tillverkade i akacia, och är perfekta att ha till en smörgås på frukostbordet, en liten förrätt eller en bakelse. Akacia är ett hårt, hållbart och vackert träslag, och passar fint som komplement till en klassisk servis, eller den som vill ha en livfull dukning. De kommer i set om två, och går även att använda som en liten skärbräda eller individuell ostbricka.

Den här storleken på brickor kallas även för ”frukostbräda” och är en tradition som kommer från kontinenten. Nu har de kommit norrut till oss, och är ett fint alternativ till assietter. De skapar en härlig känsla i dukningen!

- 28x20 cm
- Finns i flera storlekar
Finns också större skärbrädor i samma material.

Skötselråd:

Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.

Innan första användning
- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper.
- Torka av efter 15min.

Efter varje användning
- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten.
- En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.
- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar.
- Förvara skärbrädan torrt.

Underhåll
- Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.
-Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skärbrädor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Juldekorationer

Juldekorationer från Cult Design

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Eva Solo

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter