Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Skärbräda 50x35 cm

Beställ Kockums - Skärbräda 50x35 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Skärbräda 50x35 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Den här läckra skärbrädan i bokträ från Kockums går utmärkt att använda till att skära och hacka råvaror på, men också till att servera plockmat. Spåren i skärbrädan ser till att vätskan från råvaran samlas på brädan istället för på köksbänken.

Diska skärbrädan för hand och torka av med handduk direkt efter. För längre hållbarhet, smörj in brädan med matolja regelbundet så håller den sig fin och kan användas under många år framöver. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Stor 49x28 cm -12%

En stor och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En underbar skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Stor 49x28 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Skärbräda stor är 49 cm lång och 28 cm bred. Den är 2,5 cm tjock så den tål att användas för att hantera alltifrån stora köttbitar till mycket frukt, potatis, grönsaker eller vad du än vill skära eller hacka upp. Den har även spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Denna stora skärbräda är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för allehanda rätter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skärbrädor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Oljelampor

Oljelampor från Klong

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Stiernholm

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Vintage

Se alla produkter