Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Skärbräda 50x18 cm

Beställ Kockums - Skärbräda 50x18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Skärbräda 50x18 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Läcker skärbräda i bokträ från Kockums. Använd skärbrädan till att hacka och skiva upp ingredienserna till matlagningen eller servera mindre godbitar på den under fredagsmyset eller tillställningen.

Skärbrädans handtag gör den enkel att förflytta och dess fina, enkla design gör sig fin på bordet. Diskas för hand och torkas av med handduk.

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Medium 37x25 cm -17%

En smidig och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En vacker skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium 37x25 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium är 37 cm lång och 25 cm bred. Den är 2,2 cm tjock för enkel hantering och har spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Skärbrädan är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för förrätter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Skärbrädor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Denby

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Magnor

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från WMF

Se alla produkter